Αναζητηση

Τύπος:

Κατασκευαστής:

Μοντέλο:


Τελευταια Νεα

27/10/2010
Εγκαινιάζουμε την νέα ιστοσελίδα μας!

 

Αγαπητοί μας πελάτες από σήμερα εγκαινιάζουμε την νέα ιστοσελίδα μας!

08/06/2014
Νέα υπηρεσία πελατών!

Νέες υπηρεσίες service σε όλες τις PLASMA & LED - LCD TV!

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ LG
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ LG
Κατηγορία: Συστήματα Παρακολούθησης
Τιμή: €

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ LG

 

 

Νιώστε ασφάλεια στο χώρο σας, με τα νέα συστήματα ασφαλείας της LG.

 

 

Τώρα, τόσο οι μεγάλοι οργανισμοί, όσο και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν έχουν να φοβούνται τίποτα όσον αφορά την ασφάλεια τους. Η LG εισέρχεται δυναμικά στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας με μία ευρεία γκάμα προϊόντων Αναλογικής και IP τεχνολογίας που όλοι θα ζηλέψουν.

 

Ποιά προϊόντα, όμως, συμπεριλαμβάνονται στα συστήματα ασφαλείας;

 

Πιο συγκεκριμένα, η LG προσφέρει υψηλής απόδοσης αναλογικές κάμερες, υβριδικά DVR recorders, LCD οθόνες, προηγμένες IP κάμερες παρακολούθησης και λύσεις για την εξειδικευμένη διαχείριση πρόσβασης, ενισχύοντας την αξιοπιστία των επιχειρήσεων, αλλά και την ευκολία στη χρήση για τους πελάτες.

 

Τα μοναδικά συστήματα ασφαλείας θα σας αφήσουν έκπληκτους, αφού επεξεργάζονται εικόνες υψηλής ποιότητας χάρη στη τεχνολογία XDI-II και εξασφαλίζουν υψηλή ανάλυση της τάξεως των 650 TV lines μέσω των αισθητήρων 520Κ/610Κ.

 

Ακόμη, οι νέες κάμερες παρακολούθησης με τις λειτουργίες WDR (Wide Dynamic Range) και ACE (Adaptive Contrast Enhancement) επιτυγχάνουν την βέλτιστη ποιότητα λήψης. Με τη λειτουργία 3D engine-DNR (3Dimensional-Digital Noise Reduction), παρέχονται καθαρές εικόνες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αφού επιτυγχάνεται η μείωση του θορύβου.

 

 

Η LG με τα έξυπνα προϊόντα παρακολούθησης, το σύστημα Electronic Image Stabilizer (EIS), τη βελτιωμένη ανίχνευση κίνησης σε video (το οποίο αναγνωρίζει κίνηση και αλλαγές εντός του πεδίου της κάμερας) και την λειτουργία Day & Night (που μετατρέπει την έγχρωμη εικόνα σε ασπρόμαυρη για ακόμη καλύτερη παρακολούθηση) βελτιστοποιεί ακόμα περισσότερο την εικόνα κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες.

Η LG σας προκαλεί να τη δοκιμάσετε στα συστήματα ασφαλείας, αφού σας εγγυάται ασφάλεια στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ LG.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ LG.